10 siders SPOT-dækning i stort fransk musikmagasin

10 siders SPOT-dækning i stort fransk musikmagasin
Erik Barkman Petersen

Blandt branchefolkene på årets SPOT 10 Festival var otte franske journalister. De udviste stor interesse for og tilfredshed med festivalen undervejs, og nu har deres reportager efterhånden fundet vej til de franske musikmagasiner. Det er der kommet flere fine artikler ud af, men mest fornem er dækningen i september-nummeret af musikmagasinet Crossroads.

En iøjnefaldende forsidehenvisning leder vej til ti siders intensiv SPOT 10-omtale. Komplet med reportage fra åbningsaftenen og begge festival-dage, interviews med Jomi Massage, Teitur, Powersolo, The Blue Van, Claus Hempler og Baby Woodrose – lutter danske navne, i øvrigt – samt anmeldelser af hele 21 SPOT-relaterede cd’er.

Dertil kommer fin dækning i musikmagasinet Abus Dangereux, der bruger et opslag på Festivalen og anmelder flere af SPOT-deltagernes cd’er. Alt i alt flot eksponering af SPOT 10 i Frankrig og en række danske og nordiske acts i prominente franske magasiner. Og dermed også et eksempel på, at den danske musikscene faktisk har potentiale og evner til at tiltrække sig international opmærksomhed – for eksempel via en festival som SPOT 10.

Crossroads’ september-forside.
Henvisningen til SPOT-
dækningen findes i stjernen
til venstre.

SPOT 10 set gennem Abus Dangereux’ øjne…