Alt udsolgt til Tina Dickows TRAX-koncert

Alt udsolgt til Tina Dickows TRAX-koncert
Henrik Friis

TRAX-koncerten på Åby Skole søndag 11. september med Tina Dickow og hendes musikalske gæst, norske Sondre Lerche er udsolgt.

Alle 200 billetter til koncerten i den intime ramme – Dickows gamle skole – er revet væk på få dage, fortæller de to salgssteder, Kvickly i Åbyhøj og gaffa.dk.

For de der ikke nåede at sikre sig billet i tide, er der lidt trøst at hente i det faktum, at Danmarks Radio – som del af TRAX-samarbejdsprojektet med ROSA – optager koncerten og sender udpluk fra den på P3 i dagene efter, samt sender næsten en hel times uddrag torsdag 15. september kl. 23.03-24.00.

Og for københavner-fans’ene er der også mulighed, når de to “varmer op” i København 8. september på Copenhagen Jazzhouse i en koncert, hvor både Dickow og Sondre Lerche spiller solo.

Desuden medvirker Tina Dickow selvfølgelig også når alle sæsonens TRAX-solister – ud over Dickow gælder det Dicte, Peter Sommer og Karen – afvikler TRAX Galla-koncert på Værket i Randers lørdag 5. november. I øvrigt akkompagneret af DR Big Band og med Marie Frank på gæstelisten.