Annione optræder på tre berømte New York-klubber

– Jeg glæder mig helt vildt meget, fortalte Anni Ringgård dagen før hun søndag rejste til New York: Den århusianske singer/songwriter med kunstnernavnet Annione giver i løbet af de næste otte dage showcases på tre berømte klubspillesteder i den amerikanske storby: The Living Room, The Baggot Inn og CBGB’s Gallery.

Det er første gang singer/songwriteren krydser Atlanten. Hun har  gennem mange år beskæftiget sig med klassisk amerikansk pop- og rock-inspireret musik fra basen i den jyske hovedstad, og tidligere i år udgav Annione det anmelderroste album, ”Little Blue Globe” – hun har også skrevet flere af Marie Franks sange, blandt andet ”Worth It”. Nu er det altså amerikanernes tur til at opleve musikken – første gang i morgen, 22. november

– Jeg har flere kasketter på i forbindelse med koncerterne – dels vil jeg gerne præsentere min musik for det amerikanske publikum i håb om at få “Little Blue Globe” udgivet i USA, og så har jeg også forhåbninger om at få en publishing-deal. Inden afrejsen har jeg lavet nogle helt konkrete aftaler med amerikanske publishere, som kommer til koncerterne, fortæller Anni Ringgård.

Udover de tre showcases, møder og almindelig netværkspleje er der også afsat tid på new yorker-turen til at skrive på nye numre sammen med den amerikanske rock-poet, Neill C. Furio, der også akkompagnerer på bas ved de tre koncerter i New York. Showcasene er netop kommet i stand via Anniones samarbejde med amerikaneren – blandt andet på  “Little Blue Globe”.

Bortset fra Furio på bassen er de øvrige musikere på turen danskere: Ann Falden spiller cajôn (et trommeinstrument) og Janus Bechmann er med på elguitar – og så naturligvis Annione selv med sang og akustisk guitar.

ROSA støtter Anniones showcases i New York.

Annione med Neill C. Furio i New York:
22/11 The Living Room
25/11 The Baggot Inn
29/11 CBGB’s Gallery