Camille Jones tager til New York

Camille Jones rejser i næste måned til New York i kølvandet på den fine internationale efterspørgsel på singlen ”The Creeps” – i den danske electronica-producer Gauzz’ remix – både for at skrive nye numre og for at være tættere på forhandlinger om at få hele det remixede ”Surrender”-album udgivet internationalt.

Det var SPOT Festivalen, som førte Jones og Gauzz sammen: Camille Jones optrådte lige i nærheden, da mixeren og produceren Gauzz besøgte Cope Records’ stand på SPOT 10 Festivalens DUP-scene i 2004.

Udbyttet af mødet mellem sangeren og produceren, der også har arbejdet sammen med bl.a. Labrador og Eivør, var i første omgang en aftale om remix af to sange fra 2004-udgivelsen ”Surrender – heriblandt ”The Creeps”, som det amerikanske pladeselskab Tommy Boy Music nu har udgivet med stor succes i USA. Hitsinglen har været oppe som nummer 15 på den amerikanske Billboard Hot Dance Chart, og ”The Creeps” er også ude i det meste af Europa og i Sydafrika.

Siden har de øvrige numre på “Surrender” også været en tur gennem Gauzz’ mixerpult, og november 2005 udgav A:larm Music det remixede album herhjemme. Camille Jones følger op på genudgivelsen med en række danske koncerter i maj.