D-A-D, Veto, Michael Falch m.fl. på bølgen blå

RockCruise: DFDS Seaways og ROSA fortsætter samarbejdet med at præsentere stærke danske navne på København-Oslo overfarten.

De første to år er gået bragende godt, så hvorfor ikke fortsætte, kunne filosofien lyde forud for den tredje sæson med dansk kvalitetsrock og -pop på DFDS Seaways København-Oslo overfart, hvor Blue Foundation, Michael Falch, Gypsies, D-A-D, Efterklang, Ginman/Jimmy Jørgensen, Murder, Lis Sørensen og Veto er på plakaten.

I hvert fald har DFDS-passagererne taget godt imod de intime koncerter i Oslobådens natklub Club Heaven 11, hvor der blot er plads til 180 tilskuere. De 180 er til gengæld sikret en intim musikoplevelse ud over det sædvanlige, mens færgen kløver bølger på vej mellem de to nordiske broderlande.

Til september kan Veto opleves til søs…

Årets program består af – som ovennævnte navne afslører – en bredt sammensat vifte af dansk kvalitetsmusik. Lige fra de erfarne stjerner til upcoming-navnene, som netop i disse år er ved at slå deres navne fast herhjemme og ikke mindst i udlandet. Og så er der et nyt tiltag i forhold til i fjor: 23 august er det spillestedet VEGA, der kommer til at fylde programfladen ud.

For ROSA er samarbejdet bl.a. udtryk for organisationens konstante søgen efter nye præsentationsplatforme for den rytmiske musik, og ROSA-samarbejdet med DFDS Seaways består desuden af en frirejse-ordning for musikere på både Oslo- og Englands-overfarten, lige som de to parter samarbejder omkring SPOT Festivalen

… og før det, til maj, spiller Michael Falch
på overfarten til  Oslo.

Programmet:
Lørdag 19. april – Blue Foundation
Torsdag 29. maj  – Michael Falch m. Boatman Love
Lørdag 31. maj – Gypsies
Fredag 20. juni – Efterklang
Torsdag 10. juli – D-A-D
Fredag 29. august – VEGA Night
Lørdag 6. september – Ginman/Jimmy Jørgensen
Fredag 12. september –  Murder
Lørdag 20. september  – Lis Sørensen
Fredag 26. september – Veto