Dance With Dirt sparker efterårets efterskolekoncerter i gang med et skud rock.

Dance With Dirt tager på efterskoleturné

Første band, der til efteråret drager ud på ROSA – Dansk Rock Samråds velrenommerede efterskoletur, er nordjyske Dance With Dirt, der spiller rock. Ægte rock ”uden så meget pis”, som bandet selv formulerer det! Rock, som blandt andet kronede dem som vindere af KarriereKanon 2012.

Dance With Dirt er vokset ud af den nordjyske muld, og er bragt sammen af rockmytologiens forkromede tinder med ambitionen om at skabe fest og fællesskab gennem genrens ukuelige energiudladninger, og gruppen tager det gerne på skuldrene at videreføre traditionerne fra forfædre som Led Zeppelin og The Who, onkler som Nirvana og Guns ’N’ Roses og storebrødre som Muse og Foo Fighters.

Dance With Dirt skriver tidløse sange om fester, piger og udlængsel, for når alt bliver for trægt, kedeligt eller indadvendt, er det rocken, som sætter folk fri. Alle er inviterede, når Dance With Dirt indtager scenen, og kan bandet for et øjeblik få publikum til at glemme deres chef, lektier eller sure kæreste, går de lykkelige hjem.

Debutalbummet ”We Are Dance With Dirt” udkom i 2012, og er blandt andet blevet omtalt i den tyske version af det legendariske Rolling Stone Magazine.

Dance With Dirts efterskoletur

26. august – Ranum Efterskole

27. august – Galtrup Musik- og Idrætsefterskole

28. august – Efterskolen ved Nyborg

29. august – Vrigsted Efterskole

2. september – Vejstrup Efterskole

3. september – Klejtrup Musikefterskole

10. september – Efterskolen for Scenekunst

11. september – Femmøller Efterskole

12. september – Hammerum Efterskole

 

Senere på efteråret følger koncerter med sangskriveren Sebastian Lind og pigepunkerne fra Nelson Can.