Danmark rigt repræsenteret på schweizisk festival

Maskinvåd, Get Your Gun, Sekuoia, Blaue Blume, Chorus Grant, Mike Sheridan, Ida Wenøe, Asynje og Lydmor skal alle spille på Nordklang Festivalen i weekenden

Den schweiziske musikfestival Nordklang finder sted for 9. gang i St. Gallen i den kommende weekend. Festivalen er drevet af en dyb passion for nordisk musik, og har igennem dens ni leveår præsenteret et bredt udvalg af artister der repræsenterer lyden af Norden.

I år vil der  være rig mulighed for at opleve de danske artisters bud på den nordiske klang. Der præsenteres ikke færre end ni danske indslag på programmet, udvalgt i samarbejde med ROSA – Dansk Rock Samråd, som den schweiziske festival har samarbejdet med siden festivalens start.

De danske navne er Maskinvåd, Get Your Gun, Sekuoia, Blaue Blume, Chorus Grant, Mike Sheridan, Ida Wenøe, Asynje og Lydmor.

I løbet af festivalen optræder nogle af artisterne i nye konstellationer. Get Your Gun, akkompagneret af Nordklang logo
et schweizisk kor, indbyder bl.a. til en alternativ gudstjeneste med en morgenkoncert i St. Laurenzen kirke. Mens Mike Sheridan sammen med kontrabassisten Patrick Kessler leverer elektronisk lydtæppe til den svenske stumfilm ”Terje Vigen”.

Selv om mange af de optrædende artister er ukendte for publikummet i St. Gallen, har Nordklang Festival ikke problemer med at få afsat billetter. Og igen i år varsler et positivt forsalg endnu en udsolgt festival. For publikum handler det ikke om, hvem der optræder, men mere om at opleve det nordiske udtryk. At der til tider bliver sunget på dansk, afskrækker ingenlunde – tværtimod: Det gør det kun endnu mere interessant at lytte til.

Læs mere her.

Nordklang programmet:

Fredag 6. februar
Theatersaal Der Lokremise
20.00 – Mike Sheridan & Patrick Kessler (DK/CH)
21.30 – Ida Wenøe (DK)

Lørdag 7. februar
Grabenhalle
20.30 – Maskinvåd (DK)
22.00 – Hermigervill (IS)
23.00 – Get Your Gun (DK)

Palace
20.30 – Sekuoia (DK)
23.00 – Blaue Blume (DK)

Hofkeller
20.00 – Chorus Grant (DK)
21.30 – The New World Vulture (NO)
23.00 – Hulda (FO)

Pfalzkeller
20.15 – Mike Sheridan (DK)
21.30 – Haga Folk Machine (FI)
23.00 – Adna (SE)

Kellerbühne
20.00 – Ida Wenøe (DK)
21.30 – Asynje (DK)
23.00 – Lydmor (DK)

Øya Bar Kafé
23.45 – Hermigervill (IS)

Søndag 8. februar
St. Laurenzenkirche
10.00 – Lydmor (DK)
10.00 – Get Your Gun m. kor (DK/CH)