Danske musikalske håndmadder i hjertet af Malmö

Under Byen, Good Luck Casper, Rumpistol samt Karsten Pflum sørger for, at det svenske publikum kommer lidt tættere på en eksotisk og afslappet dansk atmosfære. Koncerten afholdes i smukke og charmerende rammer, Hedmanskagården – som er en baggård ved turist-magneten Lilla Torg’s imponerende udbud af restaurationer og liv!Den danske Klubb Smørrebröd serverer dansk stemning i hjertet af Malmö onsdag 20. august under den traditionsrige Malmö Festival og Sommarscen.

Under Byen er vant til at udbrede deres stemningsfyldte toner overfor et udenlandsk publikum. Turneer i hele Europa og USA har sat erfaringens spor i hver enkelt af de 7 medlemmer – og hvis du bare er en smule åben overfor at blive musikalsk stimuleret, vil du blive indfanget det mangfoldige univers, som du finder Under Byen.

Casper Hegstrup er manden, som står bag Good Luck Casper, som fra et en-mands-projekt har udviklet sig til en lille kompetent elektronisk ensemble, som både leger med form, indhold og lyd i et melodiøs verden. Den danske alternative undergrund har forlængst taget Good Luck Casper til sig.

Rumpistol - dansk elektronisk musiker

Rumpistol – klar til at
servere klangflader
for svenskerne…

Det danske elektroniske label Rump Recordings udsender artister under mottoet ”Rump Up The Volume”. Klubb Smørrebröd har inviteret Jens Berents Christensens projekt Rumpistol til Malmö, for at præsentere dyb og behagelige klangflader, der ofte grænser til dub. Karsten Pflum er også at finde på Sommarscen på Malmö Festivalen, og hører til eliten af eksperimenterende danske elektroniske kunstnere.

Klubb Smørrebröd tog sit udspring sidste efterår på spillestedet Debaser i Malmö og har siden præsenteret 11 danske artister på et af sveriges stærkeste spillesteder. De to stiftere af klubben, Johannes Dybkjær Andersson og Carsten Holm, fortsætter missionen med at udbræde cool dansk musik til det svenske folk, denne gang altså i Hedmanska Gården og vil traditionen tro vende skiver før, imellem og efter koncerterne.
Klubb Smørrebröd & Sommarscen præsenterer:Under Byen, Good Luck Casper, Rumpistol & Karsten PflumMalmö Festivalen, Hedmanska Gården v/ Lilla Torg, Malmö20/8 kl. 18.00 – Fri entré

 

Yderligere info:Johannes Dybkjær Andersson+45 2242 7044 johannes@rosa.orgCarsten Holm+45 2129 7065