Debuterende Death To Frank Ziyanak i stjernefart

Det er gået stærkt for Death To Frank Ziyanak. Deres debut album ”Dirty Chords & Limericks” har endnu ikke uge på bagen, og allerede har retro-garagerockbandet kurs mod udlandet.

Siden trioen i marts blev kåret som ”månedens demo” i Gaffa er det gået stærkt, fortæller trommeslager Christian Ibsen. I løbet af det seneste år har bandet spillet omkring 20 koncerter på dansk grund og en enkelt på det kendte spillested Mercury Lounge i New York. Via pladeselskabet Musikministeriets netværk fik de hul igennem til produceren John Agnello, som tidligere har siddet ved knapperne for bl.a. The Kills, Bob Dylan og Dinosaur Jr. Han var begejstret for musikken og ville gerne producere debutalbummet. Albummet blev indspillet i Water Music Studio i New Jersey i september, og DTFZ kom hjem fra USA med et færdigt album. Via Musikministeriets netværk har de nu også fået en tysk manager, og det er allerede lykkedes for manageren Alex at få sat 8 koncerter op i Tyskland i løbet af december.

– Vi er kommet i kontakt med en masse progressive typer og ildsjæle, fortæller Christian Ibsen, der lyder en smule benovet over tempoet og har svært ved at følge med i alle detaljerne. Han har f.eks. ikke selv mødt den tyske manager endnu.

Han véd dog, at Alex har kontaktet en række tyske branchefolk, som vil være til stede ved koncerterne, og at singlen og Barometerhittet ”Fe Fi Mo Fo” er i rotation på Berlins største radiostation. Samtidig foreligger der allerede nu en aftale om, at ”Dirty Chords & Limericks” skal udgives i Tyskland – og de satser på, at det bliver inden årsskiftet! Flere detaljer følger….

Tid og sted

8/12 Bastard, Berlin
9/12 Volkshaus, Leipzig
10/12 MK, Erfurt
12/12 Blue Shell, Køln
13/12 Schilleroper,Hamburg
14/12 Offenbachs, Hannover
15/12 Atomino, Chemnitz
16/12 Gladhouse, Cottbus