Den Sorte Skole spiller på Eurosonic 2014. Aftalen kom i stand på baggrund af dj-kollektivets koncerter under SPOT Festival 2013. Foto: Peter McNally

Den Sorte Skole på Eurosonic

Kan et dj-kollektiv med et meget dansk navn være en succes i Holland? Det vil Den Sorte Skole bevise med deres optræden på Eurosonic festivalen i Groningen i denne uge. De fik jobbet på baggrund af deres optræden på SPOT Festival sidste år.

Der tegner sig et billede af en succeshistorie, når Den Sorte Skole går på scenen torsdag aften under vinterens største branchefestival, Eurosonic festivalen. Dj-kollektivet havde tre optrædender under SPOT Festival 2013, og på én af disse blev de spottet af en agent, som havde taget turen til fra Holland til Aarhus for at deltage i SPOT Festival.

– Agenten havde fået en flyer, der reklamerede for Den Sorte Skoles show, fortæller gruppens booker Alexander Christian Nitze. – Og så så hun os og blev hooked på det vi kan. Den efterfølgende kontakt er endt med, at vi 16. januar spiller på Machinefabriek – og vi er blevet bedt om at tage det store show med alle de visuelle effekter med, fortæller Alexander.

Du kan følge Den Sorte Skole på Facebook her, og mon ikke der kommer en melding om deres hollandske eventyr?