Keep Campings E-tur

I slutningen af august begynder endnu en runde af ROSAs populære efterskoleturnér. Denne gang er det fire vidt forskellige musikalske udtryk, der i efteråret hver spiller ni koncerter for feststemte elever på landets efterskoler.

E-turen, der nu kører på ottende år, har fire nye og spændende danske navne på tapetet i dette efterår. Det hele skydes i gang af den unge R&B-komet, Karl William, i slutningen af august, hvorefter sangerinden, Kamilia Amélie pryder E-turen med poppede melodier. Hun afløses senere på sæsonen af folkclubbing-bandet, Keep Camping inden der sidst i november sættes effektfuldt punktum for 2014-sæsonen med Mont Oliver. Det kommer næppe til at gå stille af sig.

Ideen med E-turen er at styrke de deltagende bands live-erfaring via en større turné-sammenhæng, samt at fungere som bindeled mellem de nye bands og et ungt publikum, hvis interesse for livemusik forhåbentlig styrkes ved dette møde.

Keep Camping

Det fire-mand store band, Keep Camping, var i år at finde blandt KarriereKanonens otte finalister, og udover SPOT Festival har bandet optrådt på VEGA og Train med amerikanske Cults og til Gimle SOUNDTJEK Festival i april. Keep Camping spiller folkclubbing. Det er mørkt, men optimistisk. Akustisk, men elektronisk. Det ene øjeblik peger de mod det blødeste singersongwriter-udtryk, for øjeblikket efter at overraske med et elektronisk og poppet output. Teksterne tager de helt store eksistentielle spørgsmål op til overvejelse.

6/10 – Balle Musik- & Idrætsefterskole

7/10 – Galtrup Musik- og Idrætsefterskole

20/10 – Efterskolen for Scenekunst

21/10 – Himmerlands Ungdomsskole

22/10 – Thorsgaard Efterskole

23/10 – Femmøller Efterskole

27/10 – Ranum Efterskole

28/10 – Vrigsted Efterskole

29/10 – Brøruphus Efterskole