De fire musikere fra Quick Quick Obey (Pressefoto)

Quick Quick Obeys E-tur

De fire musikere fra Quick Quick Obey (Pressefoto)I januar kickstarter ROSA det nye år og E-turen med to vidt forskellige musikalske bud, Quick Quick Obey og M.C.Hansen. Det er ottende sæson, at efterskoleturnéen rejser landet rundt og tilbyder musikhungrende elever nye, spændende oplevelser.

Startskuddet til det ottende år med ROSAs Efterskoleturné lyder i januar 2015. Her drager Quick Quick Obey og MC Hansen ud til landets efterskoler med deres vidt forskellige udtryk, så der bliver mulighed for musikalsk øreguf for mange. Hver band spiller op til ni koncerter.

 

Quick Quick Obey (januar – uge 2, 3, 4)

Quick Quick Obey består af fire unge drenge fra Thy. Deres stil er kendetegnet ved en blanding af ung energi og legesyge tilsat eksperimenterende retro-rock. De bevæger sig i en drømmende musikalsk verden, hvor personlige følelser og melodier går sammen og skaber et ganske specielt udtryk.

I april udsendte de debutalbummet “Bulb Days”, hvorfra singlen “Hold Your Breath” har vundet opmærksomhed og anerkendelse. Quick Quick Obey har bl.a. spillet på SPOT Festival, og de har en del livekoncerter med sig i baggagen – den erfaring vil uden tvivl også skinne igennem på efterskolerne.

Formålet med E-turen er at skabe et univers, der styrker det unge publikums interesse for livemusik. Og de deltagende solister og grupper får opbygget et nyt publikum og får den erfaring en længere turné giver.