Den rutinerede musiker M.C. Hansen spiller på ROSAs kommende E-tur (Pressefoto)

M.C. Hansen E-tur

I januar kickstarter ROSA det nye år og E-turen med to vidt forskellige musikalske bud, Quick Quick Obey og M.C.Hansen. Det er ottende sæson, at efterskoleturnéen rejser landet rundt og tilbyder musikhungrende elever nye, spændende oplevelser.

Startskuddet til det ottende år med ROSAs Efterskoleturné lyder i januar 2015. Her drager Quick Quick Obey og MC Hansen ud til landets efterskoler med deres vidt forskellige udtryk, så der bliver mulighed for musikalsk øreguf for mange. Hver band spiller op til ni koncerter.

 

M. C. Hansen (januar-februar – uge 5, 6, 9)

M. C. Hansen er singersongwriter. Han er kendt for at kombinere traditionel folkemusik og moderne country, og der er tydelige ekkoer fra såvel dansk som amerikansk inspiration i hans musiske univers. Selv betegner han sin stil som ”Scandicana” – skandinavisk musik i amerikansk forklædning.

M. C. Hansen er en garvet musiker, der har spillet professionelt siden 2003. Han har stor udenlandsk koncerterfaring, og har udgivet fire plader i eget navn, så det er en erfaren herre landets efterskole-elever kommer til at opleve.

M.C. Hansens efterskole-turné er blevet til i samarbejde med ROSA Folk (link)

Formålet med E-turen er at skabe et univers, der styrker det unge publikums interesse for livemusik. Og de deltagende solister og grupper får opbygget et nyt publikum og får den erfaring en længere turné giver.