Efterårets efterskolekoncerter – noget for enhver smag

AFTRYK er igen klar med en række efterskolekoncerter – denne gang med Disá & Mouritz/Hørslev Projektet, Turboweekend og Negash Ali.

Så er det endnu en gang blevet tid til en serie efterskolekoncerter med tre nye og spændende danske navne, når AFTRYK, i samarbejde med ROSA – Dansk Rock Samråd, præsenterer tre koncertrækker på hver ca. 12 koncerter.

Der er garanti for tre vidt musikalske udtryk, når Disá & Mouritz/Hørslev Projektet, Turboweekend og Negash Ali drager ud på efterskoleturne. Ens for alle er dog, at de er helt fremme på ”beatet” indenfor netop deres genre.

Islandske Disá kan opleves
sammen med…

Den 21 årige islænding Bryndís Jakobsdóttir – Dísa – udgav sidste år sit debut-album og flyttede i efteråret til København. Hun har blandt andet arbejdet med produceren Mark Ronson, og resultatet er en skæv melodisk pop og en stærk,

…Mouritz/Hørslev Projektet på
efterårets efterskoleturne.

organisk sangskrivning, hvor hendes enestående
stemme er i centrum.

Anden halvdel af koncerten bliver et møde med et af tidens mest interessante
dansksprogede projekter, nemlig Mouritz/Hørslev Projektet, bestående af musiker Mads Mouritz og digter Lone Hørslev. Deres første album ”Så er det sagt” fik flotte anmeldelser og blev nomineret til en Steppeulv. Album nummer 2 udkommer den 7. september på Playground Music med bla. Disa som en del af bandet, så efterskolerne får en helt dugfrisk udgivelse at forholde sig til.

Turboweekend skal nok få gang i
dansegulvende
på de danske efterskoler.

Turboweekend blev dannet i København i 2006. De blev signet på Copenhagen Records i 2007 og udgav det meget roste debutalbum ”Night Shift in Denmark” i oktober samme år. Musikken er en blanding af disco-rock, low-end indie pop og elektrisk soul, som har skaffet bandet mange koncerter i både Danmark, Sverige, Tyskland og USA.
Gruppens andet album udkom i marts 2009, og tre singler er blevet spillet flittigt på P3 ligesom Turboweekend blev nomineret ved både P3 Guld og Zulu Awards.

 

Efter succesen med Majors, har Negash Ali
bevist, at han også kan stå på egne ben.

Navnet Negash Ali kom for alvor på det danske hiphop-publikums læber i 2008.
Som 17-årig rapper og det yngste medlem af den succesfulde gruppe Majors, blev han i årets løb kastet direkte ind i rampelyset med en omfangsrig albumudgivelse og Danmarksturné – samt store optrædener på bl.a. årets Roskilde Festival og Europas to største hiphop festivaler; Splash og Hip Hop Kemp. En stor mundfuld for en ung kunstner, hvis man da ikke lige er udstyret med Negash Alis helt særlige talent. Et talent som nu møder danskerne med en meget personlig og utraditionel historie i form af albummet ”Asmarino”.