Et eksklusivt club-cruise

 

Når færgen ”Crown Of Scandinavia” fredag 29. august sætter kurs mod Oslo, vil VEGA i samarbejde med 7INCH.dk stå som medværter for et par spektakulære klubaftener – midt mellem København og Oslo. Ombord vil i omegnen af 50 artister stå klar til at underholde og feste med de musikglade passagerer.

Den to etager høje Heaven11 natklub, med udsigt til stjernehimlen, danner rammen om begivenhederne, hvor WhoMadeWho, Nanna Ohland og Fagget Faireys byder på live-performances, mens en lang række top -dj’s vil stå klar i kulisserne til at piske ekstra skum på bølgerne i de to døgn cruiset varer.

Det store dj-felt tæller så prominente navne som Trentemøller, Ja Confetti, Filur og mange mange flere. Der vil i løbet af dagene være udendørsområder, hvor der spilles musik for de, som vil ud at sole sig. Og i Oslo går turen til natklubben og spillestedet Blå, hvor der er udendørs fest i dagstimerne. Her tegner alt desuden til, at et par norske overraskelser vil dukke op.

Who Made Who spiller live – mellem København og Oslo

Herudover har 7INCH.DK samlet en imponerende flok designere og kunstnere, som har leveret eksklusivt materiale til turen. Dette kan ses og købes i 7INCH’s butik og galleri ombord på færgen, inden der igen lægges til kaj i København søndag 31. august.

ROSA og DFDS Seaway har siden 2006 samarbejdet omkring musik på overfarten mellem København og Oslo. Det er nyt at spillestedet og natklubben VEGA er blevet inviteret med som samarbejdspartner.

Læs mere om billetkøb og line-up her

Resten af efterårets Rockcruise-program er som følger:
29.08: VEGA Night
06.09: Ginman/Jørgensen
12.09: Murder
20.09: Lis Sørensen (udsolgt)
26.09: Veto