Fallulah på RockCruise med vind i sejlene

Sjette sæson af RockCruise er kommet godt fra land med fire vellykkede koncerter (Vininie Who, Big Bang, Ingrid Olava og Kaizers Orchestra). Og den næste er i vente på fredag, hvor Fallulah  giver en allerede udsolgt koncert ombord på M.S. Crown of Scandinavia på København-Oslo overfarten.Koncerten vil traditionen tro finde sted i skibets natklub Heaven 11, som med blot 300 pladser tilbyder optimale rammer for tæt kontakt mellem musiker og publikum. Efter en periode med festivaljobs hvor hun har optrådt for tusinder, glæder Fallulah sig da også meget til at skulle spille i en helt tæt atmosfære ombord på Oslobåden.
”Jeg glæder mig meget til at skulle spille RockCruise. Og jeg har tænkt, at det i dagens anledning kunne være en sjov gimmick, hvis bandet var iklædt sømandskostumer. Når nu koncerten foregår til søs.” fortæller Fallulah inden koncerten.
Koncerten bliver desuden speciel for Fallulah, da det vil være næstsidste for et dansk publikum for en længere periode (sidste job bliver på DSB´s Sounds festival i starten af september). Hendes debut ”The Black Cat Neigbourhood” blev i foråret udgivet i en række lande, og som opfølgning tager hun efter RockCruise bl.a. på en mindre tour i Tyskland. Sony Tyskland så hende optræde ved dette års SPOT, og der arbejdes nu i kulissen på et reelt gennembrud i Tyskland. Og i starten af næste år vil hendes debut også blive udgivet i England – og måske USA.
”Afhængig af modtagelsen i England, vil min debut også blive udgivet i USA. Og planen er lige nu at få så mange jobs i udlandet om muligt. Dels at promovere min musik, dels for at skabe nye kontakter. Så den kommende periode bliver virkelig travl. Jeg har derfor heller ingen planer om starte på næste album foreløbigt.” lyder det spændt fra Fallulah.
Fallulah har med andre ord vind i sejlene for tiden, og publikum kan se frem til en eksklusiv RockCruise-koncert med et stort dansk talent af internationalt format.
Læs mere om koncerten og RockCruise på www.dfdsseaways.dk
Kommende RockCruise-koncerter på Oslobåden
  • 21. august 2011 – Norma Sass (koncerten finder sted på hjemrejsen fra Oslo)
  • 2. september 2011 – Lis Sørensen
  • 3. september 2011 – Jan Eggum (koncerten finder sted på hjemrejsen fra Oslo)
  • 22. september 2011 – Dicte/Hempler
Et Rockcruise indebærer, udover en koncertoplevelsen, en skibsrejse tur/retur med kahyt.