Fast Gallows i fuld fart – og med fokus på udlandet

Der har været skred i tingene for guitarrockbandet Fast Gallows i 2006: Debut-skiven ”High On The Mainline” lå klar i butikkerne 13. februar til flotte anmeldelser, gruppen har for sjette gang i løbet af et år haft et nummer stemt ind som ”Track of the day” i kategorien Hard Rock på verdens største uafhængige music-community-site Garageband.com –  og de fem århusianere har allerede været på to korte turnéer i Tyskland i år.

Og derudover kan det nue afsløres, at Fast Gallows også er klar til den store musikmesse Popkomm i Berlin til efteråret.

”Furious rock’n’roll” kalder de fem musikere selv deres musik, som i anmeldelserne af debutalbummet ”High On The Mainline” også er blevet kaldt ”højoktan hardrock af typen Vorherre må have tænkt på, da han opfandt den elektriske guitar”.

Men musikken har altså gjort stor succes længe, til trods for at den først nu er kommet ud på plade. Tilbage i december 2004 fik gruppen første gang valgt et nummer som ”Track of the day” på Garageband.com med mere end 164.196 tilmeldte bands fra hele verden – udvalgt af det amerikanske sites brugere – og det er nu altså sket seks gange.

Fast Gallows, der blev dannet i 2004, havde første optræden i det tyske sidste sommer.