Fin Skand-All tur for Larsen & Furious Jane

Fin Skand-All tur for Larsen & Furious Jane
Erik Barkman Petersen

Årets sidste Skand-All turné er slut. Århusianske Larsen & Furious Jane nåede at give tre koncerter i det tyske – fra Kölns lille Hard Rock Café til det store hovedstads-spillested Tränenpalast – og undervejs blev der både tid til at holde i motorvejs-kø, træne lynopsætning af gear og spille billard til den lyse morgen med de norske rejsefæller i Helldorado.

Vigtigst af alt var det ifølge tourmanager Lisa Marxen tre vellykkede koncerter, hvor mange af de rigtige mennesker fandt tid til at lægge vejen forbi:
– I Köln kom Glitterhouse Records for at se Helldorado, og de glædede sig også over Larsens koncert. I Hamburg kom der bl.a. folk fra det prestigiøse indie-radioprogram Sunday Service – hvor Larsens debut for nylig var ”Platte Der Woche” – samt det tyske rockmagasin Visions og pladeselskaberne PIAS, Pop*U*Loud, Strange Ways og Indigo, fortæller Lisa.

De betalende publikummer var ikke lige flittige til at møde op alle steder – især Berlins Tränenpalast, der kan rumme 6-700 mennesker, stod lidt halvtom hen. Men samlet set var turen en udbytterig afslutning på årets Skand-All sæson, mener Lisa Marxen. Der i øvrigt tilføjer, at Skand-All kommer på banen igen straks i det nye år: Allerede den 6. januar følger Brønderslevs garage rockere The Blue Van i Larsen & Furious Janes fodspor.