Fortjent doping og Vegas-bryllup

Fortjent doping og Vegas-bryllup
Af Martin Buck

Fredag på the Drink. Skandinaverne kommer og går på denne lurvede, atmosfæriske base. I pausen efter the Ark kommer Epo 555 tumlende ind ad døren med folkene bag Crunchy Frog og Bo fra Powersolo, som giver den gas på hans sidste aften på hans 3. SXSW-festival. De tager ekstasen og et par gode nyheder med ind.

– – – –
Vores skribent Martin Buck rapporterer fra verdens største branche-festival South By SouthWest i Austin, Texas. Dette er den sjette artikel (læs de øvrige via menuen t.h.).
Martin Buck er til daglig redaktør for Mymusic.dk

– – – –

Der er store smil og en klædelig aura af tequila og godt hår over dem alle. Epo 555 er mere end forløste oven på gårsdagens koncert, og de emmer af at være sat uden for tiden for en aften. Deres i forvejen gode bandkemi summer i en boble af lykke. Det giver næsten sig selv, men jeg spørger, hvordan det er gået herovre og Camilla på keyboard fortæller om gårsdagens koncert:

– Jeg var nervøs i går, men det er jeg altid. Jeg er bandets nervøse fiber. Det kan godt være at lyden ikke var så god, men publikum vidste ikke hvad de skulle forvente. Vi har fået så meget god feedback fra alle mulige.

Forsanger Mikkel, som er kæreste med Camilla, fortsætter:

– Vi har snakket med alle og det generer mig ikke spor, hvis det drejer sig om forretninger. Man skal bare være sig selv. Jeg stod og snakkede med en fyr lige før, da de havde sat et epo-555-nummer på i baren. Han sagde: “Nu kommer det fede stykke” og så sang han med på omkvædet. Det viste sig så, at han er head of Warner her i USA. Det har været en fantastisk, forrykt tur.

Trommeslager Ebbe kommer ind fra siden med et stort smil og favnen fuld af øl, som han deler ud og skåler rundt:

– OG SÅ SKAL DE JO FANME ENDELIG GIFTES.
Camilla kigger målløs på sin kæreste Mikkel, der kigger målløs tilbage på Jesper.
– Din RØV, det var jo en hemmelighed!
– Jeg har ikke sagt noget, siger Mikkel og begynder at grine.
– Nej, det er rigtigt. Jeg gættede det, siger Ebbe.
– Han må have gættet det. Jeg har ikke sagt noget, prøver Mikkel igen.
– I er for meget, i to, siger Camilla.

Inden Epos aften fortaber sig i skåle og omfavnelser, og inden en fantastisk aften for bandet river dem med sig ud i de rå, festende Austin-gader, fortæller Mikkel, at bandet tager til L.A. og senere tager han og Camilla til Vegas for at blive gift, the ways of the King, Elvis-stil. Tillykke fra MXD, ROSA og gamle og nye fans.