Gob Squads 2'er udgives på tyske Wolverine Records

Gob Squads 2’er udgives på tyske Wolverine Records
Lene Skipper

Gob Squads hårdtslående punkrock er faldet i smagen på det tyske selskab Wolverine Records. Uden overhovedet at have mødt hinanden har Wolverine og God Squad indgået kontrakt om udgivelsen af bandets andet album ”Far Beyond Control”. Aftalen er kommet i hus på baggrund Gob Squads debutalbum ”Call For Response” fra 2004, som de har sendt til selskabet.

Efter tysk målestok er Wolverine Records er et relativt lille indielabel, der specialiserer sig i offbeat musik som punkrock og ska, og som bl.a. tidligere har udgivet københavnske Furillo. Når Gob Squad har vendt næsen mod det tyske, hænger det ifølge Thomas Bredahl fra Gob Squad sammen med, at mulighederne for at få udgivet alternativ musik er så dårlige i Danmark. Han glæder sig over at pladen nu udkommer i lande, hvor der er et større publikum til den slags musik, og hvor de allerede har turneret med stor succes.

Albummet kommer til at ligge på de tyske pladehylder fra 17. oktober, og forventes også at komme i distribution i Østrig, Schweiz og Benelux-landene via Wolverines kanaler. Til gengæld må danskerne på internettet for at få fingre i pladen, der endnu ikke er i skandinavisk distribution. Bandet håber dog på snarest at kunne imødekomme den nordiske efterspørgsel og få en distributionsaftale i hus.

For at tilfredsstille hungrende danske punkfans, har Gob Squad arrangeret en række releaseparties i september, hvor der gives forsmag på albummet, og hvor alle, der lægger vejen forbi, bliver udstyret med et eksemplar af pladen.

Releaseparties:

22/9: Lades Kælder, København
23/9: Imperiet, Herning
24/9: Gyngen, Århus