GRØN SPOT 04: Tina Dickow, Tue West og Jokeren

GRØN SPOT 04: Tina Dickow, Tue West og Jokeren

Tina Dickow, Jokeren og Tue West kommer i 2004 til at tegne Grøn Koncerts lille GRØN SPOT-scene. Det er tre yderst forskelligartede navne fra den nye danske pop- og rock-generation, hvilket falder godt i tråd med den profil GRØN SPOT har udviklet, siden scenen første gang blev introduceret i 2002.GRØN SPOT er i dag en fuldt integreret del af den traditionsrige Grøn Koncert-karavane. Men det er ikke længere siden end 2002, at ROSA og Grøn Koncert-arrangørerne Muskelsvindfonden først indgik aftale om etableringen af en ny scene, der skulle præsentere navne fra den store talentmasse, der udgør morgendagens hovednavne.

Det er ROSA der står for booking, planlægning og praktisk afvikling af GRØN SPOT-scenen, der fik sit navn som klar reference til den årlige SPOT Festival for ny dansk og nordisk musik. Det første år slog GRØN SPOT-programmet med Junior Senior, Swan Lee og Superheoes navnet fast fra start, og sidste år udbyggede Mew, Carpark North og Malk de Koijn renommeet.

Med GRØN SPOT har Muskelsvindfonden og Grøn Koncerts hovedsponsor Tuborg fået opfyldt et længe udtrykt ønske om at præsentere et musikprogram, som appellerer stærkere til den yngre del af publikum. Og de involverede grupper har alle haft stort udbytte af at skulle optræde for så stort, bredt og anderledes et publikum end de har været vant til.