Hul i hovedet-rap til efterskolerne


SupaJan indleder efterårets efterskoleturnéer

Danmarks næstbedste rapper (efter eget udsagn) indleder på onsdag efterårets række af efterskoleturnéer arrangeret af ROSA – Dansk Rock Samråd og AFTRYK Festivalen. I alt 10 koncerter bliver det til.

SupaJan har gennem mange år været en respekteret figur på den danske hiphop-scene, har to soloalbums bag sig og har medvirket på en lang række compilations og danske hiphop-udgivelser. Samarbejdslisten tæller bl.a. rap-acts som Majors, Revoltage og Per V.

Ud over scene-kanten
Han debuterede i 2009 som solist med “Ditidol”, og udgav i april i år opfølgeren “Det nye sort”. Han har været med til at danne hiphop-kollektivet Kontra Crew og starte selskabet Graven Records, hvor begge soloalbums er udkommet på. Med utallige koncerter på bagen, er SupaJan desuden en erfaren herre, som formår at komme ud over scenekanten, og få selv de folk der ikke troede de kunne lide dansk rap, med i festen. Hvordan beskriver han selv musikken? Hul i hovedet-rap!

Første efterskoleturné blev arrangeret af ROSA – Dansk Rock Samråd og AFTRYK Festivalen i 2007, og projektet har primært til formål at give de deltagende og ofte unge navne live-erfaring fra en længere turné. Desuden er målet også at vække elevernes interesse for ny dansk live-musik.

Læs mere om Efterskole-turné-projektet her:

SupaJan giver ti koncerter på følgende datoer:

07. september – Tommerup Efterskole
08. september – Den Rytmiske Efterskole i Baaring
12. september – Vrigsted Efterskole
13. september – Østhimmerlands Ungdomsskole
14. september – Halvorsminde Efterskole
15. september – Husby Efterskole
19. september – Femmøller Efterskole
20. september – Glamsdalens Idrætsefterskole
21. september – Hald Ege Efterskole
22. september – Hammerum Fri- og Efterskole

Udover SupaJan vil de danske efterskoleelver dette efterår kunne opleve Hunch Bettors og Panamah.