Ignug står klar: Efterskoleturnéerne kører igen

7. marts sender ROSAs efterskoleturnéer, som nu kører på femte sæson, lovende, danske bands på tour blandt efterskoleelever.

Første indslag i 2011 er Ignug, og det lader til at efterskoleturnéerne har formået at skabe sig et godt ry: På kun en måned var alle ledige koncertdage i Ignugs turné-periode udsolgt til efterskoler i Jylland og på Fyn. Både ”nye” efterskoler og de der tidligere har været del af turnéerne  har valgt at få besøg.

Ignug spiller en fantasifuld blanding af flere genrer, blandt andet, rock, pop, disco, r’n’b og soul. De vandt P3’s KarriereKanonen i 2009 og spillede på Roskilde Festivalens opvarmingsscene i 2010. Her, ligesom til mange andre af deres koncerter, imponerede de anmelderne, og fik fem stjerner både fra Soundvenue og GAFFA.

Ignug er kendt for at skabe en feststemning blandt hele koncertpublikummet, og har derfor skabt stor interesse om deres navn allerede inden udsendelsen af deres første album.

Efterskoleturnéerne er et statstøttet samarbejde mellem ROSA – Dansk Rock Samråd og AFTRYK. Formålet er at skabe gode koncert oplevelser for efterskoleelever, samt give nye kunstnere mulighed for at prøve kræfter med turnélivet. Tidligere bands på efterskoleturnéerne har blandt andet været Gypsies, Jooks, Turboweekend og Kasper Spez.

Ignugs efterskoleturné:
07. marts – Vrigsted Efterskole
08. marts – Horne Efterskole
09. marts – Gram Efterskole
10. marts – Hammerum Efterskole

14. marts – Askov Efterskole
15. marts – Gylling Efterskole
16. marts – Galtrup Musik og Idrætsefterskole
17. marts – Husby Efterskole