Infernal tilbage på skolebænken

TRAX – Coming Home spænder i år over et bredt musikalsk spektrum. Indtil videre har Natasja fyldt sin gamle ungdomsklub med reggae og rap, Powersolo står i morgen klar til at indtage Single Rock Cafe i Århus, og tirsdag 17. oktober er der dance-pop på plakaten, når Infernal giver koncert på Kirkebjerg Skole i Vanløse.

Trods de musikalske kvantespring har TRAX-kunstnerne én ting til fælles: De har alle valgt lokaliteter, som de har et nært forhold til, hvilket er kendetegnende for ”TRAX – Coming Home”, der er et samarbejdsprojektet mellem DR og ROSA.

Som koncertsted har Infernals mandlige halvdel, Paw Lagerman, peget på sin gamle folkeskole, Kirkebjerg Skole.

Sammen har Lagerman og Lina Rafn, bandets kvindelige halvdel, gennem de sidste 10 år plejet et musiknavn, der for tiden oplever forrygende succes, ikke mindst uden for landets grænser. Infernal har solgt over 1 million plader på verdensplan og udgives i 35 lande, og flagskibet ”From Paris To Berlin” opnåede status som Track of the Week på Englands trend-sættende radio, BBC Radio One.

Men for en TRAX-stund må den store, vide musikverden altså vente. Til koncerten på Kirkebjerg Skolen får Infernal selskab af Clemens, der træder til som gæstesolist i det energiske og underholdende liveshow.
Infernal m. Clemens
Tirsdag 17. oktober kl. 19:00
Kirkebjerg Skole
Vanløsehøj 4
2720 Vanløse

Billetter til koncerten kan købes på www.gaffabillet.dk – klik her

Martin hall afrunder årets TRAX – Coming Home, når han tirsdag 24. oktober giver koncert på Glyptoteket.