Intimkoncerter på farvandet mellem København og Oslo med RockCruise

I efteråret sejler RockCruise fra kaj for 11. år i træk på DFDS’ København-Oslo-overfart – i år med Rasmus Nøhr, Phlake og Pernille Rosendahl.

Tekst af Olivia Aguilera Malinovsky

I dette efterår samarbejder ROSA for 11. år i træk med DFDS Seaways om RockCruise – de populære intimkoncerter på København-Oslo-overfarten. Minicruiset på to dage byder i år på koncerter med Rasmus Nøhr, Phlake og Pernille Rosendahl.

Rasmus Nøhr:

Sangskriver og sanger Rasmus Nøhr har gennem karrieren udgivet hele seks albums – det seneste “Retursekund” (2013). Hans sange, som for eksempel lytterfavoritterne “Sommer i Europa” og “Sød Musik”, får karakter via hans særprægede og nærværende stemme. Og hans optræden bygges – ud over de fængende sange – op af varme og venlighed.

Du kan opleve Rasmus Nøhr på RockCruise-turen med afrejse 30. september 2016.

Phlake:
I sommeren 2016 udsendte Phlake deres debutalbum “Slush Hours”, som bl.a. indeholder hitsene “Pregnant” og “So Faded”.
Duoen består af Albertslund-drengene Mads Bo og Jonathan Elkær, der betegner deres album som “en god portion rhythm’n’balls” – er en hybrid mellem sprøde r’n’b toner og bastante hiphop-beats.

Du kan opleve Phlake på RockCruise-turen med afrejse 14. oktober 2016.

Pernille Rosendahl:
Pernille Rosendahl er tilbage efter længere tids stilhed – nu som 44-årig solodebutant med albummet “Dark Bird”.
Hun beskriver selv albummet som “på én gang minimalistisk og melankolsk, skrøbeligt og opmuntrende kraftfuldt”.
Pernille Rosendahl synger om at starte forfra og bygge sig selv op på ny, og med sin velkendte vokal formår hun at få publikums fulde opmærksomhed live.

Du kan opleve Pernille Rosendahl på RockCruise-turen med afrejse 11. november 2016.

Når RockCruise-koncerterne er så eftertragtede, skyldes det den specielle, fortættede ramme. Publikum kommer helt tæt på musikerne, om det så er up-coming bands eller store, mere etablerede navne. Alt i alt giver det en fornemmelse af eksklusiv intimitet – ja, nogle musikere har ligefrem tilrettelagt deres sætliste efter de specielle forhold.

Som del af RockCruise-samarbejdet sponseres SPOT Festival af DFDS Seaways, og desuden støttes musikere med gratis rejse på København-Oslo overfarten.

Læs mere om RockCruise og book din tur her.