Julie Maria på efterskoleturné

Til marts bliver der taget hul på forårets udgave af ROSA – Dansk Rock Samråds efterskoleturnéer. Første kunstner er Julie Maria, som blandt andet er kendt for at synge kendingsmelodien til DRs u-landskalender fra 2009 – ”Pagten”. Julie Maria vil i løbet af marts spille 11 koncerter på forskellige efterskoler i Danmark: Den første finder sted 1. marts på Østhimmerlands Ungdomsskole, og Julie Maria afslutter sin efterskoleturné på Askov Efterskole 18. marts.

Med på seks af koncerterne er vinderen af sidste års AFTRYK Festival Undarlegur,  der skal spille opvarmning for Julie Maria. Bandet beskriver selv deres musik som eksperimenterende, psykedelisk og mystisk.

Undarlegur, der vandt AFTRYK Festivalen 2009,
skal være opvarmining for Julie Maria.

Efterskoleturnéen er et samarbejde mellem AFTRYK og ROSA – Dansk Rock Samråd, og har to overordnede formål. Det ene er at give nye danske kunstnere en mulighed for at komme på en længere sammenhængende turné, og det andet mål er, at eleverne på efterskolerne får mulighed for at komme til koncert og på den måde udvikle en interesse for den danske musikscene.

I april bliver det retro-rockerne Thee Attacks’ tur, til at underholde de danske efterskoleelever. Turnéplanen offentliggøres senere.

Efterskolekoncerter med Julie Maria:
01. marts. Østhimmerlands Ungdomsskole (m. Undarlegur)
02. marts. Onsild Idrætsefterskole
03. marts. Gylling Efterskole  (m. Undarlegur)
08. marts. Hørby Ungdomsskole
09. marts. Femmøller Efterskole (m. Undarlegur)
10. marts. Brøruphus Efterskole
11. marts. Hammerrum Fri- og Efterskole (m. Undarlegur)
15. marts. Husby Efterskole
16. marts. Levring Efterskole (m. Undarlegur)
17. marts. Eriksminde Efterskole (m. Undarlegur)
18. marts. Askov Efterskole