'KarriereKanonen' skydes af for sjette gang

P3 er klar med endnu en runde af ‘KarriereKanonen‘, som giver talentfulde musikere en god chance for at blive sat i fokus og få ekstra meget opmærksomhed i medierne. Derfor søger P3 dygtige og ikke mindst ambitiøse bands og solister, der tror på deres eget talent og spiller og synger eget materiale. Med ‘KarriereKanonen’s egne ord: ”ingen fakes og wannabes, man skal kunne selv!” Og kommer man igennem nåleøjet, så venter der både godt med airplay og ekstra fokus på P3.

Man må synge på alle sprog, og alle genre, der kan spilles på P3, er velkomne – også dem der oftest kun spilles i specialprogrammerne, som f.eks. metal eller grime. Der kan uploades allerede nu og frem til 28. marts, og herefter udvælges op til fire bands eller solister.

‘KarriereKanonen’ opstod tilbage i 2001 på initiativ fra Danmarks Radio, og med hjælp fra ROSA, for at sætte ekstra fokus på den dansksprogede musikscene og skabe opmærksomhed om endnu ukendte danske musikere med sans for sangskrivning. Det er sjette gang, ‘KarriereKanonen’ køres i stilling – i år dog med ændringen, at sangteksterne ikke behøver at være skrevet på dansk.