Kira & The Kindred Spirits til to nye showcases i New York

Kira & The Kindred Spirits til to nye showcases i New York
Henrik Friis

Kira & The Kindred Spirits drager på ny til New York for at spille showcase-koncerter. I perioden 20. til 25. november skal Kira Skov & co. spille præsentationskoncert for både Epic Records og Atlantic Records med henblik på et eventuelt kommende samarbejde.

De nye optrædener er en direkte udløber af den række showcases gruppen spillede i både Los Angeles og New York i september. Dengang spillede gruppen fire såkaldt ”åbne” showcases, hvor Kira & co’s management havde inviteret amerikanske branchefolk over en bred kam, men denne gang er der tale om ”bestilte” optrædener, udelukkende for de to selskabers a&r-medarbejdere, promotionfolk m.m.

Belært af de seneste par års begivenheder og den lovede kontrakt, der aldrig blev (se link t.h.), har Kira Skov for længst lært ikke at stille forhåbningerne for højt: ”Lykkes det, er det fedt, men ellers går livet videre” er indstillingen. Men selvfølgelig må der være lidt mere end almindelig interesse, når selskaberne bekoster en USA-rejse for bandet.
Som et lille kuriosum skal i øvrigt nævnes, at gruppen har været lige ved at blive hentet til USA to gange – fordi selskaberne normalt ikke samarbejder og sammenblander økonomi. Så på et tidspunkt så det ud til at gruppen skulle tur-retur til New York med henblik på den ene showcase, og derefter samme mølle igennem én gang til ære for det andet. Men nu er det altså lykkedes at samarbejde omkring turen.

I øvrigt starter Kira & The Kindred Spirits i dag på en mindre Danmarks-turné i Horsens, der op til jul bringer gruppen rundt til 12 forskellige danske scener – se nedenfor. 13. november genudsender DR 2 Nille Wesths program om gruppens udlandsdrømme. Og endelig udsendes gruppens kommende og anden cd (produceret af Cardigans- og Franz Ferdinand-producer Tore Johansson) herhjemme 31. januar. Hvad udlandsk udgivelse gælder, må vi altså vente og se…

Kira & the Kindred Spirits turné

05.11 Kulisselageret – Horsens
11.11 Portalen – Greve
13.11 Slagelse Musikhus
27.11 Pumpehuset – København
02.12 Tobakken – Esbjerg
03.12 Rytmeposten – Odense C
04.12 Godset – Kolding
09.12 Voxhall – Århus
10.12 Fermaten – Herning
16.12 Loppen – København
17.12 Gimle – Roskilde
18.12 Støberihallen – Hillerød