Klubb Smørrebröd forsætter succesen

Klubb Smørrebröd tiltrak både musikbranche og medier , da arrangementet for anden gang slog dørene op for det svenske publikum. The Floor Is Made Of Lava og Broken Beats leverede varen på spillestedet Debaser i Malmö.

Synlighed

Det har været vigtigt for arrangørerne at synliggøre Klubb Smørrebröd og kvaliteten i dansk musik i Sverige, og de første skridt er nu taget. SR P4 Europa, som er blandt de programmer med højst lyttertal i Sverige, har lavet en to timers DK special, og udover dette spilles klubbens navne på P4 Malmö, direkte i forbindelse med arrangementerne.

Musikbranche
– Vi har været tilfredse med det fremmøde der har været til vores arrangementer, og denne gang var musikbranche og medier i Sverige godt repræsenteret. Også danske musikbranchefolk, som er  bosat i Malmö dukkede op. Vi mangler dog stadig at nå helt ud til de unge, men dem som kom til koncerten, fik vi god respons fra, siger Johannes Dybkjær Andersson fra arrangørgruppen.

Samarbejde
– Full Steam Booking i Finland og Ema Telstar Booking i Sverige har tilbudt et samarbejde, som ville kunne udvide Klubb Smørrebröd til Göteborg og Stockholm i Sverige og Helsinki i Finland. Det er noget vi synes kunne være spænende, og det kunne også være en god mulighed for at synliggøre kvaliteten i dansk musik endnu mere i Sverige. Det er dog ikke noget vi har besluttet os for endnu, siger han.

De næste Klubb Smørrebröd’s arrangementer ser således ud:

30. Oktober: Efterklang + Smørrebröd DJ’s
22. November: Figurines + The Blue Van + Smørrebröd DJ’s
13. December: Speaker Bite Me + Choir of Young Believers + DJ SuperTroels feat. RebekkaMaria