Kom tilbage – snart! Nordisk musik i Latinamerika fik varm modtagelse

Den første store Días Nórdicos-turné blev på alle måder en vellykket affære

Por favor vuelvan pronto – kom snart tilbage…

To ugers turne i Latinamerika er forbi. Midt i denne uge kom musikerne fra årets to uger lange Días Nórdicos-turné hjem.

Med flotte tilskuertal – over 3000 når man lægger alle syv arrangementer sammen.
Med meget flot publikums-modtagelse i både Santiago de Chile, Buenos Aires i Argentina, Brasiliens Sao Paulo og endelig Mexico City af den ukendte musik – bortset fra de fan-lommer skabt af YouTube, der viste sig at være alle steder på det fjerne kontinent.
Og med en meget fin pressedækning i tv, radio og musik-medier.

lydmor-avis

Lydmor fik – som alle acts – meget medie-omtale. Her i brasiliansk dagblad.

Musikalsk blev der sat punktum med udendørs-koncert i Mexico City med opfordingen om at komme igen – snart: Men også med fundamentet til at gøre det.
Læs mere her.

Og så er det alligevel ikke alle, der tog hjem: Danske Lydmor, som spurgte publikum direkte fra scenen i Mexico City: ”Er der nogen der har et klaver derhjemme, jeg kan komme og spille på?”. Så hun er blevet en ekstra uge i byen for at lave ”trust concerts”/hjemmekoncerter – ud over flere interviews, mere pr-arbejde m.v.
Læs mere her.

– Med 3000 latinamerikanske tilskuere som tog så flot imod den nordiske musik, med flot pressedækning, gnidningsfri afvikling, godt lokalt samarbejde og musikere der alle siger, at de har fået en kæmpe oplevelse, så kan vi kun være tilfredse med denne første hele Días Nórdicos-turné i Latinamerika. Der er bestemt noget at bygge videre på næste år, siger ROSA’s leder Gunnar Madsen oven på turnéen.

Læs om Latinamerika-turen med Días Nórdicos her.

– – –
Días Nórdicos Latinamerica er støttet af Statens Kunstfond og Nordisk Kulturfond

logoer kopi