Lake Placid på Skand-All tur – Defectors følger op på succes

Lake Placid på Skand-All tur – Defectors følger op på succes
Henrik Friis

Onsdag 11. juni spiller gruppen på Schokoladen i Berlin i forbindelse med det lille spillesteds ”Acoustic Moon”-koncerter. Torsdag går det til Hamborg, hvor der først er instore-job i den store indie-pladeforreting Rekord og koncert om aftenen på det store Skt. Pauli-spillested Schlachthof, mens det fredag stadig er uvist om turen går tilbage til endnu et job i Berlin, eller om man bliver i Hamborg.ROSAs Skand-all projekt sender i næste uge københavnergruppen Lake Placid på mini-turné i det tyske.

Lake Placid er kendtegnet ved blande gamle orgler, blæsere og elektroniske beats med traditionelle rockinstrumenter. Gruppens intention er at skabe en blanding af melodisk lo-fi og melankolsk indiepop. På cd er der fire medvirkende, men live blomster gruppen op til et ni-mand stort orkester – det betyder bl.a. at gruppen selv lejere en mini-bus med til turen ud over den ROSA bidrager med under Skand-All projektet.

Defectors ved deres første Skand-All
fremstød – nu skal succesen følges op.

Skand-Alls næste kapitel foregår i øvrigt allerede 18. -19. juni, hvor Defectors spiller i henholdsvis Berlin (det ”hotte” in-sted Magnet) og Hamborg (klubben Molotov). Defectors var i september 2002 det allerførste band, der blev sendt afsted i forbindelse med Skan-All, og gruppens andet Skand-All kapitel er en direkte opfølgning på den efterspørgsel, som første besøg skabt (Lige efter de tyske koncerter skal Defectors spille klubjob i Schweiz og festivaler i henholdsvis Italien og Tjekkiet).

Netop opfølgning på de allerede bestående kontakter kommer også til at influere på Skand-All projektet i fremtiden: Der vil til stadighed blive præsenteret nye bands, men det anses for at være lige så vigtigt, at man holder de kontakter ”varme” som man opbygger undervejs.