Lav din egen Flash-video – og vind 5.000 kr.

Lav din egen Flash-video – og vind 5.000 kr.

FLASHSPOT er en ny konkurrence, der har til hensigt at finde frem til computer­entusiaster, -nørder, musikfreaks m.m., der gerne vil udfordres ud i Flash-teknologien, og som har lyst til selv at lave en Flash-musikvideo. Saybia, Future 3 og Annette Bjergfeldt har alle stillet musik og billeder til rådighed, som kan downloades fra FLASHSPOT, og som konkurrence-deltagerne frit kan bruge.

Det hele ender med en Oscar-lignende præsentation under SPOT 08 Festivalen 10.-11. maj i Musikhuset Aarhus, hvor vinderen i hver af de tre musikkategorier får 5.000 kr.

FLASHSPOT-konkurrencen er søsat, fordi danske orkestre i stigende grad får brug for et visuelt udtryk på nettet, og ROSA håber på denne måde at knytte computerteknologiens kunstnere sammen med dansk musik.

Konkurrencen er delt op i to runder. De tekniske krav, specifikationer, deadlines m.m. kan findes på www.flashspot.dk, men her skal kort remses op:1. runde er åben for alle, og interesserede skal lave en 30 sekunders Flash-video til et af de tre musikstykker, som kan downloades fra FLASHSPOT. Her er deadline 1. marts.Til 2. runde udvælger et dommerpanel de tre bedste forslag fra 1. runde i hver af de tre kategorier. Her får de udvalgte deltagere udleveret hele musikstykket samt evt. yderligere illustrationer/billeder til at lave en hel Flash-video. I 2. runde er deadline 28. april.De tre finaledeltagere i hver af de tre kategorier får vist deres færdige bidrag på storskærm under SPOT 08 Festivalen i Musikhuset Aarhus 10.-11. maj. Under en Oscar-lignende præsentation udpeges vinderen i hver kategori, som herefter kan inkassere 5.000 kr. i præmie.