Nyt magasin med metal-antennerne ude

Nyt magasin med metal-antennerne ude
Erik Barkman Petersen

Med et dugfriskt blad nummer to på gaden er Antenna Magazine det nyeste skud på stammen af seriøse danske metal-magasiner. Det engelsksprogede A5-magasin redigeres af veteranskribenten Lars Lolk, og voksede oprindeligt ud af hans opslagsværker Metalhåndbogen 1 og 2.

– Til sidst blev for dyrt og for bøvlet med en trykt Håndbog, og derfor begyndte jeg at lægge opslagsartiklerne op på nettet under navnet ”Metal Reference”, forklarer Lars Lolk over telefonen fra København.

”Metal Reference” var der imidlertid mange andre, der også havde fundet på at kalde sig. Så da Lars Lolk fik lyst til at kaste sig ud i magasinverdenen igen – Lars har tidligere skrevet for hedengangne Metalized – blev navnet skiftet ud.
– Navnet ”Antenna” er hentet fra et Kraftwerk-nummer. Det er tænkt som en refleksion af, at det er et magasin med et bredt genre-udsyn, fortæller Lolk.

Antenna #2 har danske Mnemic på forsiden og byder på interviews, en stor Roskilde-special og kyndige anmeldelser – bl.a. af danske metal-musikere. Det kan fås formedelst 20 kroner.