Otte lokale talenter udvalgt til SPOT Calling on Tour

I samarbejde med de regionale spillesteder Fermaten, Turbinen og Spillestedet Thy har det internationale sangskriver- og producerevent Aarhus Calling nu udvalgt otte talentfulde deltagere til de tre sangskriver-workshops i Herning, Randers og Thisted.

Siden 1. september har sangskrivertalenter i og omkring Herning, Randers og Thisted kunnet sende deres ansøgning og demoer ind til Aarhus Calling. Samarbejdet mellem Aarhus Calling, ROSA, SPOT og de regionale spillesteder Fermaten, Turbinen og Spillestedet Thy har været på udkig efter talenter, der kan deltage i det ambitiøse projekt SPOT Calling on Tour. Med de regionale spillesteder som vært afholder SPOT Calling on Tour tre 2-dages workshops i sangskrivning i henholdsvis Herning, Randers og Thisted i slut oktober/start november, og det har skabt interesse fra de spirende lokale sangskrivertalenter.

Teamet bag det internationale sangskriver- og producerevent Aarhus Calling har de seneste dage lyttet, læst og gennemgået en række ansøgninger fra håbefulde sangskrivertalenter. Med de regionale spillesteders besyv er der nu udvalgt otte deltagere: Marie Møller Foged og Lucas Hjøllund i Herning, Sofie Daugaard og Stephanie Maria i Randers og hele fire deltagere i Thisted: Mette Damiri, Line Gade, Ilma Haskovic og Jonas Hoffmann. De otte skal nu indgå i to dages intensive workhops i samarbejde med engelske Jess Morgan (Chris Loco, Cutfather, Sam Preston, Sweet California m.fl.), producerteamet Rewan Riko og Claus Holm (Nik & Jay m.fl.) samt Frederik M. Sørensen & Roni Ali Ismail fra Aarhus Callings talentnetværk .

”De otte udvalgte deltagere er bestemt ikke ens, og nogle har væsentligt mere erfaring end andre. Fælles for dem alle er dog, at de udviser en ambitiøs tilgang til sangskrivning, de er meget talentfulde og så arbejder de hårdt og målrettet med deres musik” , siger Line Marie Bach, projektleder på SPOT Calling on Tour.

SPOTs projektkoordinator Conny Jørgensen tilføjer: ”Vi glæder os meget til at komme i gang med SPOT Calling on Tour på de tre regionale spillesteder – de otte udvalgte talenter bekræfter til fulde, hvad vi godt vidste i forvejen: Talent findes over det ganske land”.

SPOT Calling on Tour finder sted:
29. – 30. oktober: Fermaten, Herning. Open Session 30. oktober kl. 16-17.
31. oktober – 1. november: Turbinen, Randers. Open Session 1. november kl. 16-17.
2. – 3. november: Spillestedet Thy, Thisted. Open Session 3. november kl. 16-17.

Læs præsentation af de otte udvalgte sangskrivere her.

Læs om instruktører, arrangører og program her.

 

SPOT Calling on Tour støttes af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik