Pop-Pilot – lejre for musikglade piger

Årets lejre foregår i efterårsferien i København, Fredericia og Randers – tilmeldingen ér startet!

Do it yourself – do it together er kodeordet for Pop-Pilot – musiklejrene for piger i alderen 13-16 år.

Og det musikalske output taler for sig selv: 80 helt nye sange er det blevet til gennem årene på Pop-Pilot-lejrene, som indtil nu har været afviklet siden 2012 i otte byer landet over. Sange som bliver skrevet i løbet af lejrtiden og af pigerne selv – og som fremføres for familie og venner ved en koncert på lejrenes allersidste dag.
Men musik er ikke det eneste udbytte. Der opstår også et sejt kammeratskab mellem pigerne på de blot otte dage, de er sammen, som i mange tilfælde rækker meget længere end selve lejrene. Musikken er springbrættet for et fællesskab for pigerne.
Over 150 piger har deltaget – fra de helt uøvede til piger med mere erfaring med musikken. Det er ikke noget problem på Pop-Pilot, hvor pigerne under kyndig vejledning af de kvindelige musikere, der på hver lejr fungerer som instruktører, sammensætter holdene, så alle piger får udbytte af opholdet. Instruktørerne kommer med forskellige musikalske baggrunde, men har alle dét tilfældes, at de arbejder med musikken til dagligt.

Årets Pop-Pilot lejre foregår i Randers (Turbinen og musikskolen), Fredericia (Ungdommens Hus) og i København (Ama’r Kulturpunkt), og årets instruktører er også på plads. Læs mere om dem her og på Pop-Pilots Facebook-side.

Tilmeldingen er gået i gang så, hvis man all in på girl power og ønsker at være en del af et fællesskab, som er bygget op af lysten til at spille musik, så kan man tilmelde sig her!

 

Pop-Pilot er arrangeret af: ROSA – Dansk Rock Samråd i samarbejde med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, DJBFA/Komponister og Sangskrivere, DMF – Dansk Musiker Forbund, DPA – Danske Populær Autorer, DAF – Dansk Artist Forbund, Randers Kommune, Turbinen, Randers Musikskole, Børnekulturhus A’mar, Amager Kulturpunkt, RUSK, Københavns Kommune og Ungdommens Hus Fredericia.

PopPilot_sponserLogoer (1) copy (1)