Promo-single fra The Broken Beats – oplev dem på SPOT 08

Promo-single fra The Broken Beats – oplev dem på SPOT 08

Med den karismatiske sanger, sangskriver og guitarist Kim Munk i forgrunden leverer The Broken Beats en musikalsk oplevelse i frit fald fra skyfri himmel.

The Broken Beats er et farverigt og anarkistisk bekendtskab, der stilmæssigt svæver mellem teatralsk syrerock og cremet easy listening. Bandets musikalske galskab er for nylig blevet indfaget på deres kommende debutalbum “A World is Coming to a Town Near You”. Som en forløber for albummet er promo-singlen “Magnificent Original” netop blevet udsendt med støtte fra ROSA – Dansk Rock Samråd. Ud over det energiske titelnummer indeholder singlen den smukke country-inspirerede ballade “Travelling East” og særlig flash-video-version af det udsyrede nummer “My Shadow”.

Flash-videoen til “My Shadow” er produceret af billedkunstneren Michael B. Hansen, der også har stået bag lignende visuelle visitkort for navne som Superheroes, Tina Dickow, Mofus og Swan Lee – alle produceret i forbindelse med ROSA’s flash-projekt. Videoen til “My Shadow” kan opleves ved ganske simpelt at putte promo-singlen i cd-drevet på en almindelig PC eller Mac.

Med singlen “Magnificent Original” viser The Broken Beats, at de er et yderst originalt og grænsesøgende band, der forstår at hengive sig til den klassiske sangskrivningskunst, men samtidig giver fanden i musikalske konventioner. Den nysgerrige lytter bør ikke nøjes med cd-versionen af The Broken Beats. I livesammenhæng leverer bandet et ekspressivt og medrivende sceneshow der er helt ud over det sædvanlige – alene korpigerne er en oplevelse i sig selv!

The Broken Beats kan blandt andet opleves live på SPOT 08-festivalen i Musikhuset Aarhus den 10. og 11. maj 2002 – The Broken Beats går på scenen lørdag kl. 22:50.