RockCruise kapitel 7 – nu med support

Reptile Youth, Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Ulige numre og mange andre er klar til nye koncerter på København-Oslo-overfarten.

DFDS Seaways’ RockCruise-samarbejde med ROSA er nået frem til år 7 i programpakkerne med intimkoncerter med danske og norske bands og solister på København-Oslo-overfarten.

Og som altid er projektet under udvikling. I år får flere af koncerterne den tilføjelse, at de etablerede indslag tager et upcoming navn med som support. Det gælder f.eks Tim Christensen And The Damn Crystals, som tager Mathilde Savery med 22. juni samt Alphabeat, som ved sæsonens første RockCruise (21. april) har Noah med på overfarten til Oslo og tilbage.

Programmet for sæson 2012 byder på et bredt spekter af musik gående fra navne på nippet til at etablere sig for alvor på den danske scene til velkendte og erfarne artister – lige fra Ulige Numre over Alphabeat og Tim Christensen til Sanne Salomonsen og Kim Larsen.

Som altid er det ROSA, der står for programsammensætningen for DFDS Seaways i bestræbelserne på at flyttet noget af muskiken fra land til vand, og aftalen omfatter desuden sponsorat til SPOT Festivalen samt – nok så vigtigt – en frirejseordning for upcoming bands på ruterne mellem Esbjerg-Harwich og København-Oslo, som skal lette adgangen til det engelske og norske marked.

Programmet for RockCruise 2012:

21. april: Alphabeat med support fra Noah.

28. april: Donkeyboy.

25. maj: Reptile Youth.

08. juni: Sanne Salomonsen.

22. juni: Tim Christensen med support af Mathilde Savery.

06. august: Kim Larsen.

14. september: Ulige Numre.

 

Læs mere om RockCruise her.