RockCruise med Fallulah, Kaizers Orchestra, Teitur, Lis Sørensen, Vinnie Who m.fl.

 

For sjette gang indbyder DFDS Seaways til Rockcruise på København-Oslo-overfarten. ROSA har vanen tro sammensat et program af både danske og norske navne som både præsenterer store populære navne, men også bands og solister, som de seneste år er brudt frem på den musikalske overflade og har gjort sig interessante i udlandet.

Ny eller etableret, så er der tale om intimkoncerter om bord på M.S. Crown of Scandinavia, og første tur – for danske passagerer – bliver 19. maj,,hvor norske Ingrid Olava så spiller på tilbagevejen af cruiset til København. .
.
Første danske navn bliver Vinnie Who, som inviterer til disco-fest 12. juni – med endnu en SPOT-optræden i bagagen. (gruppen medvirkede også på SPOT Festibal sidste år, og blev som følge af det udvalgt til SPOT On Denmark-fremstød i Wien i februar, som samtidig medførte en østrigsk pladekontrakt).

Og så er der også andre SPOT-aktuelle medvirkende i årets RockCruise: Teitur (som er hovednavn ved SPOTs åbningskoncert), Fallulah og norske Bigbang.

Derudover byder det danske program på den nye konstellation Dicte/Hempler (de to har dog arbejdet sammen ved adskillige lejligheder før, men nu er det blevet ”formaliseret”) samt Lis Sørensen, mens det største og mest kendte norske navn er Kaizers Orchestra.

ROSAs leder Gunnar Madsen siger:

– Musikken går nu om bord på sit sjette krydstogt med DFDS Seaways. Et stort udsnit af de bedste og nyeste kunstnere fra den danske rock- og popscene har givet publikum store musikalske rejseoplevelser, og Oslobåden har sammen med ROSA lagt rammerne til Danmarks førende mobile koncertscene. Med dette samarbejde har ROSA og SPOT Festivalen øget sine muligheder for at supplere dansk rock- og popmusik med nye publikumsrammer og opbakning til international virksomhed”.

RockCruise 2011:

Koncerter København-Oslo:

12. juni Vinnie Who
19.august:  Fallulah
2. september: Lis Sørensen
16. september: Teitur
22. september: Dicte/Hempler
Koncerter Oslo-København:
20. maj: Ingrid Olava (Afrejse fra København 19. maj)
26. maj: Bigbang (Afrejse fra København 26. maj)
15. juni: Kaizers Orchestra (afrejse fra København 14. juni)
21. august: Norma Sass (afrejse fra København 20. august)
3. september: Jan Eggum (afrejse fra København 2. september)

Et Rockcruise indebærer, udover en koncertoplevelsen, en skibsrejse tur/retur med kahyt.