ROSA i samarbejde med DFDS om bandtransport

.

Et nyt samarbejde mellem ROSA og DFDS kan nu lette danske musikeres udgifter til transport, hvis de er på vej til England eller Norge. Ordningen ligger i forlængelse af de to parters bestående samarbejde om at arrangere RockCruises med både nyere og mere etablerede danske artister på Oslo-båden.

Samarbejdet udvides nu, så bands, der skal spille showcases eller vigtige koncerter i Norge eller England kan tildeles frirejser med DFDSs færger. Rock-kvintetten Oh No Ono har som de første draget nytte af ordningen. Bandet spillede to koncerter i London den 26. og 27. februar, hvorefter de rejste hjem med færgen fra Harwich til Esbjerg.

Bandets manager, Lisa Marxen, udtaler:

– Oh No Ono har allerede haft glæde af samarbejdet mellem ROSA og DFDS, idet de spillede live på Oslo-båden for et år siden. At bandet nu igen er blevet hjulpet på vej er uvurderligt for dem. På denne måde kan vi fastholde opmærksomheden og arbejde videre med den rigtig gode respons, vi får i England for tiden.

Oh No Onos koncerter kommer i forlængelse af en generelt øget opmærksomhed omkring dansk musik i det engelske. Eksempelvis blev syv danske bands, heriblandt  Oh No Ono, i sidste uge omtalt rosende i det førende musiktidsskrift NME under overskriften ”Danish music is cool as fuck”.