ROSAs RockCruise samarbejde med DFDS klar til sæson 2

.

Sidste sæsons RockCruise-samarbejde mellem DFDS Seaways og ROSA om intime koncerter på København-Oslo overfarten faldt så tilfredsstillende ud, at begge parter med fortrøstning fortsætter samarbejdet i det nye år.

Alle endelig rejsedatoer for årets RockCruises er ikke fastlagt endnu – datoer afsløres løbende hér –  men de 12 navne bliver:

Nik & JayFigurinesMichael Falch ErannThe Blue Van Dúné Saybia Lars H.U.G. Spleen UnitedPeter SommerPovl Dissing & Benny AndersenMoi Caprice

– Responsen fra de fleste artister – og fra publikum – har været så positiv, at det giver god  mening at fortsætte, siger ROSAs leder Gunnar Madsen om det fortsatte samarbejde.

– Og så har vi også fået god opbakning fra branchen i forhold til ønsket om at skabe nye koncertmuligheder for både nye og etablerede orkestre. Der ér vigtigt for musikken, at den er i stand til at generere nye publikummer.

– Ved RockCruise på København-Oslo bådene har vi fået skabt skabt en ny professionel scene – efter vores anvisninger – for lyd, lys og anden indretning. En scene, som samtidig forbinder to lande med de muligheder det giver for koncerter, promotion og networking i Oslo osv.

– Samtidig sikrer aftalen fri transport for at antal danske musikere på  København-Oslo overfarten, lige som aftalen med DFDS understøtter SPOT Festivalen, siger Gunnar Madsen, der i øvrigt mener, at 2007s RockCruise-program ”fint afspejler bredden og kvaliteten på den danske scene som den ser ud pt.”