Så er vi klar til Pop-Pilot 2015

Musiklejre i efterårsferien for piger i alderen 13-16 år i Randers, Fredericia og København

Så er der ikke længe til at årets Pop-Pilot lejre løber af stablen, og vi glæder os til at modtage deltagerne. I efterårsferien (lørdag 10. – lørdag 17. oktober) afvikles de tre Pop-Pilot lejre i henholdsvis Randers, Fredericia og på Amager. På årets lejre har vi, udover nogle yderst kompetente instruktører, også stærke gæstelærere med i form af Jenny Rossander (Lydmor) samt Ihan Haydar (L.I.G.A).

Pop-Pilot er en musiklejr for piger i alderen 13-16 år udviklet af ROSA – Dansk Rock Samråd og initieret og støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik. Deltagelse i lejrene kræver blot en interesse for musik, det er altså ikke nødvendigt at have musikalsk erfaring.

pop-pilot-gruppePop-Pilot foregår over en hel uge, hvor man spiller en masse musik og ellers bare har det sjovt og hygger sig. Der vil på hver lejr være fem “instruktører” (professionelle kvindelige musikere), der hjælper og
guider pigerne på de forskellige instrumenter og derudover tre “storesøstre”, som vil stå for det praktiske og sociale, når det gælder mad, overnatning, film og hygge.

 

 

For mere information om årets lejre kontakt:
Conny Jørgensen
Pop-Pilot / ROSA – Dansk Rock Samråd
conny@rosa.org
Tlf: 40 25 34 44

poppilot_logo_2015