Sangskriver Sebastian Lind har med tre albums etableret sig på både den danske og internationale musikscene.

Sebastian Lind tager på E-tur med ny udgivelse

ROSA – Dansk Rock Samråd præsenterer i ugerne 43-44-45 Sebastian Lind på E-tur. 10 efterskoler får besøg af den populære herre, som, udover Danmark, også er ved at få hul igennem til udlandet.

Så er det igen tid til at sende en dansk artist ud på E-tur. 10 fri-, ungdoms- og efterskoler står klar til at tage imod singer/songwriter’en Sebastian Lind, som netop har genudgivet sit seneste album ”Messed Up Happy Kid” i en deluxe-udgave med hele seks nye sange. Samtidig er ”Plastic World” udgivet som single.

Sebastian Lind tager dermed over fra Dance With Dirt, som var på E-tur tidligere på efteråret. Hvor Dance With Dirt var rock, præsenterer vi med Sebastian Lind en artist i singer-/songwriter-genren. Her har Danmark stolte traditioner, og Sebastian Lind er godt i gang med at føje mere til.

En erfaren herre
Sebastian Lind har tre albums i bagagen, og har tidligere været Ugens Uundgåelige på P3 med sangen ”Fake”. Han har med andre ord masser af sange at kunne præsentere på E-turen.

Udlandet har også fået øje på Sebastian Lind, og ved dette års Berlin Music Week i starten af september gav han, som eneste danske indslag, koncert på Sony/ATV’s dag på spillestedet Fluxbau.

Sebastian Lind på E-tur
21. oktober – Efterskolen ved Nyborg
22. oktober – Østhimmerlands Ungdomsskole
23. oktober – Femmøller Efterskole
28. oktober – Vrigsted Efterskole
29. oktober – Ranum Efterskole
30. oktober – Herning Friskole
30. oktober – Aarhus Efterskole
4. november – Klejtrup Musikefterskole
5. november – Eriksminde Efterskole
6. november – Efterskolen for Scenekunst

E-tur i 2013 sluttes af senere på året med power-rock-trioen Nelson Can.

Læs mere om E-tur her.