SØREN JENSEN LUND

Informationsmedarbejder

soeren@rosa.org

Søren Jensen Lund er født i 1973 i København og opvokset i Tarm i Vestjylland, hvilket bl.a. har betydet at der står en HF-uddannelse fra Vestjysk Gymnasium anno 1993 på cv’et.

Derudover har diverse ophold på universitet, lærerseminaret, journalisthøjskolen, ansættelse ved Folkemusikkens Fælles Sekretariat – FFS (2001 og igen 2009-2011), frivilligt arbejde for bl.a. Danish Music Award – Folk, folkemusikstævnet ROD samt erfaring fra 2-300 festivaler været med til at skabe den ballast Søren trækker på i dag.

Skrivekløen har tidligere resulteret i tjanser som skribent og anmelder på Folk&Musik, Rootszone, Randers Amtsavis og undertoner.dk.

Musikinteressen kan Søren takke sine forældre for. Han er nærmest vokset op på festivaler, idet forældrene selv var involveret i at arrangere festivaler.

Fritiden bruges bl.a. i et andelsboligselskab, hvor Søren sidder i bestyrelsen, øl-brygning, hækling, fotografering og andet godt.

Søren blev ansat ved ROSA i januar 2013. Han er tilknyttet Presse- og PR-afdelingen og arbejder med formidlingsopgaver bl.a. inden for folkemusikken.