Specialfremstød for to danske bands på POPKomm i Köln

Specialfremstød for to danske bands på POPKomm i Köln
Henrik Friis

Girl In The Moon og Natural Born Hippies får speciel mulighed for at markere sig under næste uges internationale musikmesse POPKomm i Köln.

Det sker torsdag 16. august i en showcase-koncert på Kölns Kulturhaus Rhenania – et arrangement skabt i samarbejde mellem pladeselskabet Iceberg Records og Hamborg-afdelingerne af henholdsvis East West Records (Warner) og EMI Music Publishing.

Ud over East West/Warners repræsentanter er showcasen især møntet på den internationale presse, der deltager i POPKomm – den største musikmesse i den nordlige del af Europa. Og der er virkelig forhåbninger til, at lanceringen bliver en succes:

Girl In The Moon – tidligere kendt som Emotions – blev

Natural Born Hippies –
allerede bekendte med
det tyske.

tidligere på året sikret en licensaftale med East West Records Hamborg-afdeling til 1 mio. kr. Fraset det skandinaviske område er aftalen verdensomspændende, og singlen ”Olivia” udgives i oktober i Tyskland, Østrig og Schweiz. Mens Natural Born Hippies i forvejen er kendt i bl.a. Tyskland og er special guests denne aften.

ROSA – Dansk Rock Samråd støtter Girl In The Moons og Natural Born Hippies medvirken i POPKomm, og ROSA deltager desuden i messens danske stand, som ellers har repræsentanter fra et bredt spekter af det danske musikliv, bl.a. en række pladeselskaber, distributionsselskaber, Roskilde Festivalen samt MIC (Dansk Musik Informations Center).

Den tre dage lange messe har deltagelse af over 500 bands, og op mod 100.000 besøgende ventes til koncerterne, foredragene og udstillingerne.