SPOT 09 30.-31. maj 2003 i Århus

SPOT 09
30.-31. maj 2003 i Århus

Datoerne og placeringen for 2003’s SPOT Festival er på plads: Den niende festival i rækken – SPOT 09 – finder sted fredag 30. – lørdag 31. maj 2003, hvor både scener i Musikhuset Aarhus, Ridehuset og nærliggende arealer indrages i arrangementet, der som sædvanligt har ROSA – Dansk Rock Samråd som hoveddynamo. Der vil desuden være pre-arrangementer og -koncerter torsdag 29. maj. Læs mere herom på SPOT 09

SPOT 08 i maj 2002 blev festivalen, der først lancerede både The Raveonettes og Junior Senior for et større publikum – begge har i dag sikret sig internationale kontrakter og ditto medie-omtale. SPOT 07 blev festivalen, hvor Saybia brændte igennem atmosfæren, hvor Mew sikrede sig kontrakt med Epic/Sony i London osv., osv.

The Raveonettes på scenen under SPOT 08 –
dén koncert gav dem vind i sejlene.
FOTO: Jens Lund Møller.

Så på dén måde vil også SPOT 09 være forudsigeligheden selv, når det gælder forkærligheden for afsøgere af nye musikalske grænser og opkvikkende musikalske vitaminer i ny og nyere nordisk musik. Musik, der enten bryder gennem netop nu, eller som står på spring til det i nærmeste fremtid.

Det sker både via SPOT 09’s ca. 50 koncerter med bands fra hele Skandinavien.

Og det sker via SPOT 09’s foredragsholdere og panel-debattører, der hentes ind fra såvel det internationale som det nationale musik- og kulturmiljø i forsøget på at sætte den nye nordiske musik og musikindustriens muligheder i perspektiv.

SPOT 09 bliver mødestedet for både det nysgerrige musikpublikum og for musikbranchen. De første program-indslag ventes offentlliggjort medio marts.