SPOT Calling on Tour: Regionale spillesteder søger sangskrivertalenter til nyt ambitiøst samarbejde

Med Turbinen i Randers, Fermaten i Herning og Spillestedet Thy i Thisted som afsendere inviteres lokale sangskrivertalenter til workshop i samarbejde med genreorganisationen ROSA, SPOT og Danmarks største sangskriver- og producerevent Aarhus Calling. Parterne ønsker i fællesskab at styrke det lokale miljø for sangskrivning.

Når det internationale sangskriver- og producerevent Aarhus Calling i oktober og november tager på tour i Herning, Randers og Thy, bliver det med det lokale sangskrivermiljø for øje. I et tæt samarbejde mellem de tre regionale spillesteder, ROSA, SPOT og Aarhus Calling skaber “SPOT Calling on Tour” en helt unik mulighed for at styrke miljøet for sangskrivning i lokalområdet, sætte fokus på sangskrivning som erhverv og ikke mindst spotte og udvikle nye talenter.

De lokale sangskrivertalenter inviteres til at ansøge om deltagelse i en 2-dages workshop med spillestedet som vært: Her skal de skrive sange side om side med producer-duoen Claus Holm & Rewan Riko (Nik & Jay, Morten Breum m.fl.), britiske Jess Morgan (Sweet California m.fl.) samt to dygtige sangskrivere fra Aarhus Callings talentnetværk.

”Vi er sikre på, at der er mange spirende sangskriver-talenter i de jyske byer, som vi tager imod med åbne arme i dette set-up. Der ér langt fra en god sang til en hitlisteplacering, og derfor er det vigtigt, at vi kommer ud og møder hinanden”, siger Rewan Riko, der netop tog initiativet til Aarhus Calling i troen på at ”fødekæde-modellen” er vejen til succes.

“Professionel sangskrivning kræver flid og talent. Sangskrivere kan vokse op og leve hvorsomhelst – ROSA glæder sig til – sammen med SPOT & Aarhus Calling – at byde nogle af landets talenter op til dans”, siger ROSAs leder Gunnar Madsen.

Workshop’ene forgår på Fermaten, Herning 29.-30. oktober, Turbinen, Randers 31. oktober – 1. november og Spillestedet Thy i Thisted 2.- 3. november. Hver workshop afsluttes med en Open Session, hvor musikinteresserede fra området inviteres med og får indblik i, hvordan international, kommerciel musik bliver til.

SÅDAN ANSØGER MAN OM DELTAGELSE I EN AF DE TRE WORKSHOPS:
Send din ansøgning (max 1 A4 side) med billede og demo (max. 2 stk. i mp3-format) til hit@aarhuscalling.com med spillestedets navn i emnefeltet senest 1. oktober 2017.
Deltagere kontaktes og offentliggøres 9. oktober.

Læs mere om instruktører, arrangører og dagsprogrammet her:

– – –
SPOT Calling on Tour støttes af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik

– – –