STRØMførende kapitel 4

LCD Soundsystem (US), Gonjasufi (US) Cobblestone Jazz (CA), Four Tet (UK), Jónsi (fra Sigur Rós – IS),  PartyKillers DJ RMX Set inkl. “anonym” dansk superstar dj osv. osv. – eller sagt på en anden måde: 36 events og mere end 130 artister på 20 venues lige fra de store udendørsfester i Enghaveparken over klubberne til de rullende koncerter i metroen til…

Med andre ord: STRØM festivalen går ind I sit fjerde. år  med et virvar af stjerner, originaler og nye spændende navne inden for den elektroniske music og alle undergenrerne som dubstep, techno, house, wonky, drum’n’bass, skwee, minimal, UK funky, reggae, electro, pop, disco, spoken word, world music, electronica, experimental m.v. You name it – STRØM’s got it!

– Vi har lavet en booking, som måske ikke så meget går efter det brede, men som slår ned på hvad der er interessant pr. på den elektroniske scene, siger STRØMs pr-ansvarlige  Pernille Krog om årets sammensætning af musikprogrammet. – Det betyder også, at der i år er flere UK Funky-navne  og mindre Dubstep. Men det afspejler meget godt udviklingen på scenen og i de musikalske trends, siger Pernille Krogh, der også er medlem af STRØMS kutator-gruppe, som har sammensat årets program.

Hoveddelen af STRØM finder sted 16.-22. august – se program-oversigten her – men allerede i ugerne op til festivalen er der diverse præ-arrangementer:  I Århus, 5. august (på Lobby) og i  København, 6. august (Bakken i Kødbyen), inden der for alvor tændes op med stjernerne fra LCD Soundsystem ved den officielle åbning I DRs Koncerthus 14. august.

Som vanligt er de store fester I Enghaveparken gratis for publikum, mens der er forsalg til koncerterne med STRØMs største navne. Læs mere her.