Svensk-engelsk branche-festival i Stockholm

Svensk-engelsk branche-festival i Stockholm
Tekst: Henrik Friis. Fotos fra Access All Areas-site

26.-27. november ser en ny branche-festival dages lys i Stockholm, når British Council og Export Music Sweden slår pjalterne sammen omkring Access All Areas – et todages nonprofit-arrangement, der både præsenterer showcases/koncerter og har foredrag og debatpaneler.

Den svensk/engelske samarbejde har bl.a. som formål at præsentere en række hotte indie-bands fra begge lande for de mange internationale branchefolk, der ventes til begivenheden, for den svenske og skandinaviske musikpresse og selvfølgelig publikum – ud over at gøde mulighederne for networking og at præsentere ”fokuserede” foredrag, som arrangørerne udtrykker det.

Futureheads.

Blandt de musikalske indslag er den svenske singersongwriter José Gonzales, hans fremadstormende landsmænd Bad Cash Quartet, og Teenage Idols (med på SPOT 08, red.), engelske Coin-Up, Mass, Futureheads m.fl.

Malcolm McLaren

På foredragssiden har man bl.a. fået legendariske Malcolm McLaren (Sex Pistols-skaber/iscenesætter – nu tv, film- og teatermager) til at dukke op, sammen med bl.a. BBC1’s indie-guru Steve Lamacq, forfatteren og musikjournalisten Tony Parsons, den tidligere Pink Floyd-manager Peter Jenner, svenske Perti Lundën (Cardigans-manager og med på SPOT 09) osv, osv.

Arrangementet bliver afviklet på det nye stockholmske in-sted, Mondo – tre-etagers kulturhus med to scener.

For yderligere information, flere updates, tilmelding m.m. se linket til højre.