Swan Lee til MIDEM Festival

Swan Lee til MIDEM Festival
Henrik Friis

Swan Lee deltager i årets danske sats ved de kommende dages MIDEM Festival i franske Cannes (18.-23. januar). Gruppen er et af i alt fire danske indslag på “Discover Denmark”-fremstødet mandag 20. januar i Hotel Carltons Grand Salon, hvor de får musikalsk følgeskab af Funkstar De Luxe, Junior Senior og Carpark North.

“Discover Denmark” har MIC – Dansk Musik Informations Center som arrangør og har modtaget en støtte på 600.000 kr. af Danmarks Eksportråd, lige som Statens Musikråd lægger midler til. Eksportrådets støtte skal bl.a. give den danske indsats større synlighed, både når det gælder showcases, standdesign, PR-aktiviteter o.l.

ROSA støtter Swan Lees optræden på MIDEM Festivalen som led i et flerårigt samarbejde med/support til bandet. Ud over MIDEM vil det i øvrigt bl.a. betyde støtte til yderligere 2003-fremstød med Pernille Rosendahl & co. i både England og Tyskland.

MIDEM Festivalen er musikbranchens største i Europa med utallige showcases, konferencer, pr-aktiviteter, koncerter, shows m.m. overalt i Middelhavsbyen – bl.a. med verdensstjerner som Wyclef Jean. Mariah Carey, Robbie Williams, Billy Crawford Phil Collins, Sophie Ellis Bextor osv. Desuden er der masser af arrangementer inden for både klassisk musik og jazz.

I forbindelse med MIDEM Festivalen udgiver MIC en dobbelt-cd med dansk musik – bl.a. de fire ovennævnte medvirkende. Og det betyder masser af cd-promotionmateriale til udenlandske interesserede i dansk musik, for samtidig med og under messen lancerer musikeksport-initiativet MXP sit årlige box-udspil med cd-kompileringer med det bedste inden for henholdsvis jazz, kompositionsmusik, folk, blues og – ikke mindst – dobbelt-cd’en “Rocking.dk 2003” fra ROSA.