TDC Musiks samarbejde med ROSA prisbelønnet

TDCs musikbutik på internettet fik torsdag overrakt e-handelsprisen 2006, der præmierer de bedste aktører inden for handel og service på internettet. TDC Musik blev præmieret for ”Bedste e-handel til forbrugere” på grund af sin brugervenlige side og sikre adgang til varierede produkter. Samtidig lagde dommerne vægt på, at musiksiden har ”et skarpt og kærligt øje til danske kunstnere og musikmiljø” i forhold til andre musikbutikker på nettet.

”Vi ønsker at være markedsleder, og derfor skal vores kunder også have tilbudt det nyeste. Udbuddet er ekstremt vigtigt. Vores opgave er også at inspirere kunderne og støtte op omkring den danske musikscene. Derfor satser vi bl.a. meget på dansk musik, og vi har indgået et samarbejde med ROSA – Dansk Rock Samråd”, beretter chef for TDC Musik Søren Tvilsted.

I samarbejde med ROSA har TDC Musik etableret TDC Pick-Up, som er et forum for nye talenter under TDC Musik. Her er det muligt at stifte bekendtskab med nogle af den nye danske musiks største talenter, læse om deres baggrund, kommende aktiviteter, lytte til musikken og se musikvideoer. ROSA bidrager her med den nødvendige viden om hvilke kunstnere, der er på vej i det danske musikmiljø, mens TDCmusik.dk sørger for at denne viden bliver formidlet til et stort dansk publikum.